CyberSaturdays tijdens lockdown

CyberSaturday

De huidige corona maatregelen bij TkkrLab staan op de corona pagina.

Aangepaste planning CyberSaturdays (ivm corona)

Het liefst houden wij natuurlijk een fysieke bijeenkomsten tijdens de CyberSaturday, maar helaas kunnen wij dat door de huidige corona regels niet. Wij gaan ervan uit dat wij tot maart te maken hebben met deze regels. De huidige agenda voor de CyberSaturday hebben wij daarom aangepast. Workshops die enkel fysiek gehouden kunnen worden hebben wij uitgewisseld met workshops die online gegeven kunnen worden.

Hieronder de nieuwe agenda :

  • 15 jan “Betrouwbare software schrijven” door Jurjen Stellingwerff
  • 19 Feb. Introductie Asterisk door Nick / speakup
  • 19 Maart “CTF leermiddel voor jong en oud” door Julian
  • 26 Maart Hackerspace Open Dag (onder voorbehoud)

PS: Wil je zelf een remote workshop of lezing geven neem contact met ons op. We zoeken nog naar workshops die remote/online gegeven kunnen worden.

Creatieve broedplaats subsidie

Wij zijn inmiddels een jaar verder sinds wij de subsidie creatieve broedplaats hebben ontvangen. Dankzij deze subsidie hebben wij nu een nieuwe locatie en hebben wij door aanschaf van professionele apparatuur onze livestreams/youtube video kunnen verbeteren. Daarnaast zijn wij continue bezig om de ruimte nog meer te verbeteren, langzamerhand wordt onze plek een echte hackerspace ;-)

Op youtube zijn wij gegroeid van 77 naar 257 subscribers, dat is een mooi resultaat dat laat zien dat onze inspanning ‘beloond’ wordt.