Activiteiten TkkrLab zomervakantie 2021

Zomervakantie is in volle gang, wij zijn in deze periode gewoon open. Echte hackers doen niet aan een zomerstop ;-). Als je in de buurt bent (en de space is open) kom dan gerust een kijkje bij ons nemen.


Allee Rentree Tour 2021

Allée Rentrée : Zat. 21 Aug. 12:00-20:00 kick-off / open dag

Normaal is er iedere zomer een festival bij Allée Rentrée, deze kan in verband met corona niet doorgaan. Gelukkig hebben de creatieve geesten van Allée Rentrée wat anders bedacht, namelijk een ‘tour’, waarbij mensen kunst achter de ramen door heel Enschede kunnen bekijken. TkkrLab doet hieraan mee door op zaterdag 21 september tussen 12:00-20:00 open te zijn. Je kunt dan onze Portal turret robot kunt bekijken en kennis maken met TkkrLab. Natuurlijk staat dan ook de koffie/Club-mate klaar.

Voor meer informatie op de Allée Rentrée site.


Bornhack : 19-26 Augustus

Tussen 19-26 Augustus vind er de hackercamping Bornhack plaats. TkkrLab gaat met een mooie delegatie naar toe, inclusief de nodige apparatuur en projectjes om daar ter plekke te doen. Er zijn nog tickets beschikbaar bij Bornhack.


NFC implant Cyborg TkkrLab

CyberSaturday : Zat. 18 sept komt Word een Cyborg

Altijd al een Cyborg willen worden? Op 18 sept komt de Nederlandse Cyborg Patrick Paumen (met inmiddels 30 implantaten!!) uitleggen wat je met een implantaat kunt doen. Voor de liefhebbers is het dan ook mogelijk een implantaat te laten zetten. Bestel je chip wel voor 6 sept. i.v.m. met levertijden.

Meer informatie op onze site


Nog een goede zomervakantie !


Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van TkkrLab schrijf je dan in op onze [nieuwsbrief](http://eepurl.com/gLxrLD).

CyberSaturday is een maandelijkse evenement bij TkkrLab, zie onze agenda voor het volledige programma